6f039c6c0e2b3478222eb4a3c4ae7b1e.jpg

Våra klockor

Vad vi erbjuder

Våra stiliga och minimalistiska klockor har ett bo och timmarkörer i silver samt en vit urtavla där det står “Timepiece UF” i svart text, men klockbanden i NATO-material erbjuds i två varianter.

 

Det ena bandet är svart med vit text som lyder “Fuck Cancer” och stödjer i huvudsak kampen mot prostatacancer. Det andra bandet har samma budskap men är i rosa färg, inspirerat av rosa bandet, och stödjer i huvudsak kampen mot bröstcancer. Vi har dessutom bandet "Våga Fråga" som stödjer Suicide Zero

 

Det går även att enbart köpa ett klockband om man redan har ett ur man föredrar. 

Specifikationer:

Diameter - 40 mm

Band bredd - 20 mm

Stainless steel

Japanese quartz movement

Water resistance 3ATM

Produktion

GUANGZHOU SHIJIANG WATCH COMPANY

Vi köper våra klockor av Guangzhou Shijing Watch Company Limited. De är ett företag från Kina som är pålitliga och gör klockor med bra kvalitet. Shijing Watch är en väletablerad leverantör och klockorna säljs i mer än 100 länder för över 200 olika företag, särskilt i Europa, Amerika och Sydost-Asien.

Pe-loggo.png

För att trycka texten på banden tar vi hjälp av företaget P&E Textiltryck som ligger i Stockby på Lidingö. Det gör att klockorna inte kommer behöva fraktas alls då vi bor på samma ö vilket innebär att vi undviker fraktkostnader.