Blommor

En prisvärd klocka med ett ovärderligt budskap

1,6 miljonerklubben

Stöd kvinnors hälsa

Nyhet!

Nu har du chansen att stolt visa upp ditt medlemskap genom att bära en klocka som stödjer 1,6 miljonerklubben! För varje såld klocka går 60 kr till organisationen i syfte att främja kvinnors hälsa. I webbshoppen hittar du även klockbanden separat som du kan sätta på din egna klocka.

OBS! Klockorna finns i begränsat antal. Först till kvarn gäller!

Äntligen är den här!

Våga Fråga

Stöd Suicide Zero

Fuck Cancer

Stöd Cancerfonden

Suicide Zero

Antalet självmord har legat på samma nivå de senaste tjugo åren, cirka 1 500 självmord per år, vilket innebär ett självmord var sjätte timme eller cirka fyra människoliv om dagen.

 

Som ambassadörer av Suicide Zero vill vi hjälpa och bidra till förändring. Vi vet att det första steget till att minska psykisk ohälsa är att normalisera att prata om känslor. Genom att erbjuda klockor med budskapet "våga fråga" hoppas vi på att kunna starta diskussioner som i slutändan kan förebygga självmord. Utöver detta skänker vi 15% av överskottet rakt till Suicide Zero för att finansiera deras positiva pådrivning i samhället.

Pink%20Flower_edited.jpg

Kolla gärna in vår reklamfilm!

Affärsidé

“Timepiece UF erbjuder stiliga, minimalistiska klockor för ett tilltalande pris, för att skapa uppmärksamhet och stödja olika välgörenhetsorganisationer.”

Vision

Vi strävar efter att man ska kunna bära våra klockor med större stolthet än en dyr Rolex.

Cancerfonden

Cancer drabbar en tredjedel av alla människor och är dödsorsak för 10 miljoner personer varje år. Sjukdomen är med andra ord otroligt utbredd och en diagnos alla kan förvänta sig beröras av på ett eller annat sätt, vid någon tidpunkt i livet. Forskningen pågår och gör framsteg - på 1950-talet överlevde en av tre som fick cancer, idag överlever två av tre. 

Vi har kommit långt, men vi är inte klara än. Vi vill med vår klocka skapa uppmärksamhet och sprida kunskap om sjukdomen, samt stödja kampen. Detta vill vi göra genom att skänka 15% av vårt överskott till cancerfonden för att finansiera och stödja de projekt som har störst chans att lyckas.  

Köp en Timepiece och bidra till finansiering av forskningen. Rädda liv med oss!