Om oss

Meet the team

Timepiece UF grundades hösten 2020 på Hersby Gymnasium av fem nyfikna och ambitiösa elever som går sista året på ekonomiprogrammet. Med vårt stora intresse för klockor och viljan att göra gott föddes affärsidéen, som nu har färdigställts till en fysisk produkt vi älskar och brinner för. 

 

Med vårt UF-företag önskar vi att utvecklas som individer och tillsammans i grupp, lära oss allt om företagande och nå nya breddgrader! 

 

Följ med oss på vår resa!

Elliot Hermansson

Med goda ledarskapsförmågor, målmedvetenhet och kunskap inom de flesta områden innehar Elliot rollen som VD. Genom förmågan att strukturera, planera och engagera medarbetare driver han verksamheten framåt.

VD

unnamed.jpg

Clara Bergström

Clara är kreativ, framåt och har en naturlig känsla för design, så rollen som marknadsansvarig var given. I sin position kommer hon med nya, innovativa och uppseendeväckande sätt att marknadsföra Timepiece på.

Marknadsföringschef

Alexander Svanberg

Med sin expansiva sociala kompetens och intresse för att träffa nya människor sköter Alexander företagets försäljning och kommunikation med yttre kontakter. Genom sin charm och övertalningsförmåga kan han även få en gammal hund att sitta.

Kommunikation- och

försäljningschef

Hugo Åslund

Med tidigare kunskaper om detaljhandelskedjan och sin positiva inställning i alla lägen sköter Hugo företagets inköp och produktion samt skapar en god stämning mellan oss medarbetare.

Inköp- och

produktionschef

unnamed (4).jpg

Oliver Nagel

Tack vare sin organisationsförmåga och ekonomiska färdigheter, är Oliver mer än lämplig i sin position som ekonomiansvarig. Hans förkunskaper om bokföring och positiva energi bidrar till en trygg atmosfär inom organisationen.

Ekonomichef

unnamed (2).jpg